KONTAKT OS
facebook
instagram

OUR RANGE OF CLASSIC BLENDS

LEGENDARY, EPIC, UNSURPASSED

signum

CASTENSCHIOLD© SIGNUM RUM

EDITION 8 to 21

I overensstemmelse med vores traditioner og vores arv har vi skabt denne fremragende rom med et håndudvalgt blend af 8 år gamle og længere lagrede rom i den fineste kvalitet. Destilleret, lagret og modnet i Caribien og Sydamerika.

 

Castenschiold Signum Rum har en blød og uovertruffen smag med noter af eg, lakrids, ristet kaffe og sød brændt karamel. Denne enestående kombination af dufte og smagsvarianter giver rommen en status af at være en sand legende.

signum

CASTENSCHIOLD© GOVERNORS RUM

EDITION 8 to 18

Vores familieejet virksomhed, Castenschiold Rum, kan se tilbage på en stolt historie på over 325 år. Den tidligere danske ø St. Thomas i Caribien var et af de første steder, hvor den danske West Indies Company begyndte at producere rom. Det krævede en fælles indsats fra guvernør Johan Lorentz og hans nevø, grundlæggeren af Castenschiold-dynastiet, at sende den første produktion til Europa i 1694. 

 

Traditionelt destilleret og modnet i udbrændte egetræsfade er resultatet denne udsøgte, unikke og spektakulære rom. Castenschiold Governor's rom er fuld af karakter og med en perfekt blanding af overdådige, rige og blomstrede noter, er den dejligt afbalanceret, blød og kompleks. Et sandt mesterværk.

 

Vi er sikre på, at guvernør Johan Lorentz ville have været glad for denne uovertrufne romkreation.

1864

CASTENSCHIOLD© 1864 RUM

Vi ærer helten fra Dybbøl, løjtnant Carl Castenschiold, med vores rom ”Castenschiold 1864 Rum”.
Dette håndplukkede og super fine blend udmærker sig ved sit usædvanlige udvalg af caribiske rom.
Vi har givet os god tid til at producere denne vellykkede, smidige rom, der er blevet destilleret og modnet på traditionel vis.
Castenschiold var kommandant og forsvarede skanse 2 under de hårdeste kampe.
Nærmere betegnet forsvarede Castenschiold det nordligste brohoved og blev senere såret. Netop på grund af sit mod blev han hædret med ridderkorset.
Vi er sikre på, at denne tapre mand ville have kunnet lide vores super fine rom.

signature

Castenschiold© Signature 325 years edition Rum

Castenschiold Signature 325 years Edition Rum er reminiscensen af begyndelsen på hele historien om Castenschiold og romproduktionen på øen St. Thomas. Vores signerede udgave findes kun i et begrænset antal på 3250 flasker på verdensplan.

 

Nøje udvalgte rom er hemmeligheden bag dette blend, der med rette står for tre århundreders romhistorie. Vores master-blender har udelukkende afstemt og sammensat fremragende rom for at komme frem til dette unikke resultat, der smeltes sammen til en episk komposition, der ikke er set før.

Castenschiold© Hjemkomst Rum

Hjemkomst: 100 års dansk genforening

Efter den dansk-tyske krig i 1864 måtte Danmark afstå tre nordtyske hertugdømmer, som kom under preussisk og østrigsk administration. Et halvt århundrede senere blev det fastlagt i Versaillestraktaten, at der skulle være en folkeafstemning. Den resulterede i, at Sønderjylland igen blev en del af Danmark den 15. juni 1920. Denne dag er siden da blevet fejret som genforeningsdagen i Danmark. Den dansk-tyske grænse løber den dag i dag stadig langs denne demokratisk fastlagte linje.

 

I anledningen af 100-års jubilæet for denne historiske begivenhed har vi lanceret en eksklusiv genforeningsudgave af Castenschiold SignumRum, som kun findes i et meget begrænset antal. Lad os sammen fejre hjemkomsten med denne rom, der ikke uden grund fortjener en status som en sand legende. Særlige anledninger kræver særlige dråber.

Authentic superbly aged premium rum inspired by the Caribbean

mosquito bay

I 1662 sendte den danske Kong Frederick III adskillige skibe med kolonisatorer til den ubeboede caribiske ø St. Thomas. Ni år senere blev Vestindisk Kompagni grundlagt. Omkring år 1700 producerede deres egne plantager størstedelen af sukkeret på øen. Tyve år senere var der seks dusin sukkerplantager, som nogen også brugte til at destillere deres egen rom med. Iblandt dem var også plantagen Mosquito-Bay, som var ejet af pionererne Jørgen og hans søn Johan Lorentz Castenschiold, grundlæggerne af den nuværende romtradition i Castenschiold-familien.

DISCOVER OUR TRADITION

LEGENDARY, EPIC, UNSURPASSED

old picture
old picture
I det 17. og 18. århundrede udviklede den vestindiske sukker- og romproduktion sig parallelt med hinanden. Sukkermøller og destillerier spillede en væsentlig rolle for kvaliteten af produktionen. På dette tidspunkt kom en tredjedel af verdens sukkerproduktion fra De Vestindiske Øer, og den rom, der blev produceret på øerne, vandt snart anerkendelse i hele verden for sin premium kvalitet.
shield
Den tradition, vi bruger i romproduktionen i dag, er tæt forbundet med denne her tid. Vores krav om at producere rom af højeste kvalitet er baseret på 325 års historie. Alle vores Castenschiold-rom er unikke og består af håndudvalgte blends fra kun de bedste og reneste caribiske og sydamerikanske rom. Vi anvender udelukkende de bedste rom, der er til rådighed, og de bliver destilleret med stor omhyggelighed via pot still-destillering og column still-destillering. Rommen lagres i brugte bourbon-egetræsfade, hvor den får masser af tid for at opnå den perfekte modning. Vores blends får den sidste finish i vintage sherry-egetræsfade.

Castenschiold Rum er stadig familieejet og er baseret i Flensborg.

OUR HERITAGE

LEGENDARY, EPIC, UNSURPASSED

-1694-

 

Da Jørgen Carstensen, født på gården "Hof Kielseng" i Flensborg, i en alder af 16 år ankom til øen St. Thomas, begyndte han straks at arbejde som "bottelerer" for Vestindisk Kompagni.
 
 

Det varede ikke længe før de første fade Kildywel - den første form for rom, vi kender - blev eksporteret til Danmark under tilsyn af hans onkel, guvernøren på St. Thomas. Igennem købet af plantagen Mosquito Bay og yderligere fordelagtige beslutninger konsoliderede hans søn, Johan Lorentz, familiens indflydelse i sukker- og rombranchen. I 1745 blev Johan Lorentz adlet for sin tro tjeneste og tog familienavnet Castenschiold.
Vi har et ansvar for vores arv, som har stærke forbindelser tilbage til vores oprindelse på De Vestindiske Øer. Derfor støtter vi sociale og historiske projekter på St. Thomas.

Castenschiold-rommen er i dag familieejet og har sit hovedsæde i Flensborg.

Dette websted bruger Cookies. OK | Klik her for databeskyttelsespolitikken